Over Wecke Design

Historie

Helene Wecke heeft na haar studie Grafische vormgeving aan de kunstacademie Minerva, gewerkt voor enkele reclamebureaus en voor het NOB. Na deze leerscholen besloot zij in 1994 om voor zichzelf te beginnen onder de naam Wecke Design. Vanaf het begin loopt het bedrijf goed en nog steeds neemt de omzet van jaar tot jaar toe. Doelstelling van Wecke Design is niet zo groot mogelijk te worden, maar kwalitatief goed werk te leveren.

 

Propositie

Wecke Design biedt haar klanten een redelijk totaalpakket op het gebied van vormgeving.  Creativiteit en oorspronkelijkheid zijn hierbij van groot belang. Luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het vertalen van deze wensen in een technisch perfect en goed uitziend ontwerp, zijn leidend in dit proces. Door de kleine omvang van de organisatie heeft de opdrachtgever direct contact met de vormgevers. Voor grotere opdrachten – waarbij
Wecke Design al dan niet de regie verzorgt – wordt samengewerkt met een selectie van partners en freelancers, waar over het algemeen een jarenlange relatie mee bestaat.